DR. ALEKSANDER ZADEL: POZITIVNA PSIHOLOGIJA - ORODJE ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE

Dr. Aleksander Zadel, psiholog, je leta 2013 otvoril 1. sezono cikla predavanj pozitivne psihologije v Ljubljani. Njegovo tedanje predavanje je še danes aktualno in najbolj gledano predavanje pozitivne psihologije na Videolectures. Aleksander Zadel zna zapletene znanstvene ideje razložiti na vsakodnevnih primerih iz življenja. S kančkom humorja pa poslušalce povabi h globljemu razmisleku o sebi in o svojih odnosih z drugimi ljudmi. S svojim poglobljenim poznavanjem pozitivne psihologije bo otvoril tudi 1. novogoriški cikel predavanj.

Pozitivna psihologija se ukvarja z bistvom človekovega blagostanja. Ponuja ne le razmislek, temveč ugotovitve in priporočila za celostni razvoj posameznika in njegove osebnosti.

S spoznanji pozitivne psihologije lahko načrtujemo učinkovit prehod preko posameznih razvojnih faz življenja. Ključna prednost pozitivne psihologije pa je, da nam omogoča postaviti trdne temelje, na katerih lahko vzpostavljamo in vzdržujemo kakovostne medosebne odnose (in odnos s seboj), ki so glavna garancija za duševno zdravje in osebno blagostanje.

Vprašanja, na katera bo odgovarjalo predavanje:
– Kako uporabiti spoznanja pozitivne psihologije v lastnem življenju?
– Kako lahko pozitivno psihologijo uporabimo v različnih fazah življenja?
– Kako načrtovati prihodnost tako, da polno živimo v sedanjosti?
– Kako nam pozitivna psihologija pomaga k boljši komunikaciji?
– Kako s spoznanji pozitivne psihologije bolje razumeti druge in sebe?

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!