KATARINA VESELKO - EPIDEMIJA POGUMA: KAKO ZBRATI POGUM ZA DRZNO ŽIVLJENJE?

Katarina Veselko podpira posameznike in skupine v njihovem razvoju na dveh področjih – kot psihologinja, trenerka in coachinja, zaposlena v O. K. Consulting, in kot učiteljica improvizacije v IGLU impro šoli. Je edina licencirana izvajalka programov Daring Way™ (Smela pot) in Dare to Lead™ (Drzno vodenje) ameriške raziskovalke dr. Brené Brown v tem delu Evrope.

Rada se uči (in zbira certifikate: nevrolingivstično programiranje, transakcijska analiza, psihodrama, …) in opazuje, kako z nekaj poguma male spremembe naredijo velike razlike. V prostem času jo najdemo v plesnih dvoranah, na impro odrih ali v plezalnih stenah. Pred enim letom pa je vstopila v še eno veliko areno življenja: areno materinstva.

Verjamem, da z nekaj poguma male spremembe lahko naredijo velike razlike.

Naveličani smo tega, da se javna razprava kar naprej vrti okoli tega, česa se moramo bati in kdo je kriv. Želimo živeti življenja, ki so polna, srčna in srečna – skladna z našimi vrednotami. Najpomembnejša med njimi je pogum, je rekla Maya Angelou, saj brez poguma ne moremo uresničevati nobene druge vrednote. Pogumno življenje pa ni niti življenje brez strahu niti ne brez padcev. Pogumni so tisti, ki si ob vstopu v areno drznejo odložiti orožje in ščite z zavedanjem, da bodo, ne glede na vse, znova vstali.

Vprašanja, na katera bo odgovarjalo predavanje:

  • Zakaj je tako težko biti pogumen?
  • Kaj ima s tem ranljivost?
  • Ali se poguma lahko naučimo?
  • Kako se pripraviti na naslednjo drzno potezo?
  • Če odložimo orožje – kaj nam ostane?

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!