LEA IN DR. ALBERT MRGOLE - VEČNA MLADOST IN ŽIVOST

Sva stara partnerja, sicer starša štirih odraslih otrok, ki vztrajata skupaj od leta 1985 kljub velikanskim osebnostnim razlikam. Ljudje radi prisluhnejo najinim javnim nastopom, ker pravijo, da sva tako zelo iskrena in neposredno življenjska in se zlahka tudi sami prepoznajo v najinih zgodbah. O svojih preteklih in aktualnih težkih izkušnjah zmoreva pripovedovati tudi s pomočjo humorja. Res pa je, da so to zgodbe dobrega upanja. Sicer pa neomajno verjameva, da ima vsak v sebi vso moč za spremembe sveta v smeri večje povezanosti, empatije, miru in strpnosti.

Najino uspešnico Izštekani najstniki in starši, ki štekajo, so starši proglasili za obvezen vzgojni priročnik.

Že zdavnaj več ne verjamemo v romantične predstave o tem, da v življenju samo najdemo sorodno dušo in nato se nam vrata v raj na zemlji odpro sama od sebe. Na predavanju bova spregovorila o tem, kaj je bližina, kaj je intimnost, kaj nas resnično povezuje v partnerskem odnosu, kaj je funkcija seksualnosti, kako se intimno odmikamo in približujemo in še o čem. Spregovoriti o intimnosti in seksualnosti na odprt in življenjski način, je za ljudi še vedno osvobajajoče, sploh ko je odstiranje doživljanja in praks intimnosti spolzelo preko meja na stran zlorab in sprevrženosti.

V etapi bomo odgovorili na vprašanja:

  • Kako se najnovejša spoznanja v nevroznanosti povezujejo z doživljanjem intimnosti in bližine v odraslih partnerskih odnosih.
  • Kako se potrebe po bližini, stiku, negovanju, zaupanju, varnosti in mnoge druge odražajo v odraslem seksualnem življenju.
  • Kako se razlikujeta moški in ženski način doživljanja seksualnosti.
  • Kako se je mogoče pogovarjati o potrebah in doživljanju seksualnosti v partnerskem odnosu.
  • Kako v partnerskem odnosu ustvarimo zaupanje, predanost, varnost, bližino, iskrenost, igrivost, radovednost, poslušanje potreb drugega.

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!