MAJA GOLOB - NE ČAKAJ NA VIKEND!

Maja Golob je mama dveh živahnih nadobudnežev, žena, po izobrazbi diplomirana ekonomistka in uspešna podjetnica. Ponosna je na 25 let izkušenj in dosežkov s področja vodenja, prodaje in marketinga, pridobljenih doma in v tujini. Medtem, ko se je s strastjo posvečala delu, pa ni vedno znala najbolje poskrbeti zase. Po soočenju z izgorelostjo se je zavezala, da bo z deljenjem svoje izkušnje in spoznanj pomagala vsem, ki v vsakdanji dirki s časom pogosto pozabijo nase.

Svojo zgodbo in izzive pri krmarjenju med delom in zasebnim življenjem je zapisala v knjigi ‘Ne čakaj na vikend’, ki je postala prava uspešnica. Spoznanja in praktične napotke za boljše ravnovesje med delom in zasebnim življenjem deli na predavanjih, delavnicah v podjetjih ter zapisih na blogu.

Se tudi vam dogaja, da nenehno nekam hitite, ter utrujeni od vsega, sebi in drugim dokazujete, da zmorete, živite za vikende, ko boste končno imeli čas, ki vam ga med tednom zmanjkuje?

Se tudi vam dogaja, da nenehno nekam hitite? Vam redno zmanjkuje časa za vse, kar bi radi postorili? Medtem, ko utrujeni od vsega, sebi in drugim dokazujete, da zmorete, živite za vikende, ko boste končno imeli čas za vse, za kar vam med tednom zmanjka časa.

Dobra novica je, da lahko že z majhnimi spremembami v svoje življenje vnesete košček vikenda v vsak dan. Na predavanju boste dobili praktične napotke, ki vam bodo pomagali pametneje razporediti svoj čas, hitreje opraviti naloge, zmanjšati stres in ustvariti več časa za vse, kar imate radi.

Vprašanja, na katere bo odgovarjalo predavanje:

  • Kako uravnoteženo je vaše življenje? Kaj imate vs. kaj si želite?
  • Kaj vas ovira na poti do cilja?
  • Kako se znebiti slabih navad in kdo vam lahko pri tem pomaga?
  • Kako učinkoviteje usklajevati delo in zasebno življenje, pri tem pa najti čas tudi ZASE?

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!