GOVORCI

Valentinovo je čas za praznovanje partnerskih vezi. A izkušnje kažejo, da se težko predamo drugim, če imamo sami s sabo neljubeč in nesočuten odnos, prežet s samokritiko. Zato se nam ravno valentinovo zdi primerna priložnost za krepitev ljubezni do sebe. Posvečamo ji cel 2. novogoriški maraton pozitivne psihologije.

Maraton-pozitivne-psihologije-Nova-Gorica-2020-Tjasa-M-Kos

DR. TJAŠA M. KOS

Kako se imeti rad – kljub “napakam” – ali prav zaradi njih

Maraton-pozitivne-psihologije-Nova-Gorica-2020-Karel-Grzan-Mateja-Feltrin-Novljan

KAREL GRŽAN IN MATEJA FELTRIN NOVLJAN

Ovrednoteni v neponovljivi izvirnosti (pogovor)

PROGRAM

Obiščite 2. MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE V NOVI GORICI, ker nihče ne more živeti namesto vas.

Se vidimo 15. februarja 2020 v  MIC Šolskem centru Nova Gorica, na Cankarjevi 8a.

15.30 – 16.30
dr. Tjaša M. Kos: Kako se imeti rad – kljub »napakam« – ali prav zaradi njih
17.00 – 18.00
Pater Karel Gržan v pogovoru z Matejo Feltrin Novljan: Ovrednoteni v neponovljivi izvirnosti
18.30 – 19.30
Melita Kuhar: Iskreno o zdravih odnosih
20.00 – 21.00
Aljoša Bagola: Kako biti v redu

NOVA GORICA, POSKRBITE ZA POZITIVNE SPREMEMBE ŽE DANES!

Obiščite MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE v Novi Gorici, ker nihče ne more živeti namesto vas!

Vstopnica za eno predavanje je 15 €, za cel dogodek pa samo 45 €.

Ne odlašajte, se vidimo 15. februarja 2020 v Novi Gorici!

MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE

Pozitivna psihologija – na tisoče let stara misel in filozofsko vprašanje »Kaj je to dobro življenje?« ter mlado področje psihologije, ki se je postopoma začelo razvijati po drugi svetovni vojni. Je odgovor na klasično psihologijo, ki se ukvarja s človekovimi problemi in njihovim reševanjem.

Pozitivna psihologija je psihološka disciplina, ki se ukvarja s preučevanjem človekove sreče, zadovoljstva in blagostanja.

Je korak naprej od preučevanja nevroz, psihoz, kliničnih simptomov, razvojnih zastojev in temnih plati človekove osebnosti. Pozitivna psihologija raziskuje človekove vire in moči. Odkriva, kako človek razvija ustvarjalnost, pogum, zanos, upanje, pozitivna čustva, pozitivna prepričanja, duhovnost, optimizem in še bi lahko naštevali. V središču pozornosti pozitivne psihologije so svetle plati človekove osebnosti. Glavno vprašanje pozitivne psihologije je, kako prispevati h kakovosti posameznikovega življenja.

Odgovore na ta vprašanja iščemo skupaj! V zdaj že sedmih Ciklih predavanj o pozitivni psihologiji v Ljubljani in prvem Ciklu predavanj v Novi Gorici ter na Maratonu pozitivne psihologije v Ljubljani in v Mariboru. (Skoraj) vsa dosedanja predavanja in razmišljanja vodijo vodi do navdiha za pozitivne spremembe v zasebnem in poslovnem življenju.

Organizatorki si med drugim želiva, da bi naši otroci in vsi ljudje sveta živeli in ustvarjali v tolerantni in inovativni družbi blagostanja, zato se na vse načine trudiva sprožiti pozitivno revolucijo med ljudmi. Maraton pozitivne psihologije, in ostali dogodki, ki jih redno organizirava, so najini koraki do uresničenega cilja. Poleg tega, da vam najini dogodki pomagajo pri osebnostni rasti in izboljšanju kakovosti vašega življenja, pa so organizirana predavanja tudi:

pozitivna psihologija, osebnostna rast, večja prodaja, kako povečati zaslužek, boljši odnosi, postanite srečni, najdite ljubezen, odpravite depresijo, shujšajte in imejte fit postavo, predavanja, seminarji, govorci, maraton predavanj, maraton ljubljana, maraton maribor
Poučna80%
Zabavna75%
Lahko razumljiva100%

POZITIVNO NAVDUŠENI UDELEŽENCI

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!