GOVORCI

Maraton pozitivne psihologije Nova Gorica je poldnevni dogodek.

Predavanja, ki jih ponujamo, udeležencem pomagajo pri odgovoru na vprašanje: “Kaj je to dobro življenje?”. Pozitivna psihologija je mlado področje psihologije, ki v središče pozornosti postavlja pozitivne in svetle plati človekove osebnosti.

17626103_1451205788257497_1106813591815210947_n

SANDI KOFOL

Ljubezen žal ni dovolj

Sanela Banovic

SANELA BANOVIĆ, DR. MED.

Zavist in ljubosumje – strup za naše možgane

Avatar1-1000H-foto Mateja Jordovič Potočnik

IZIDOR GAŠPERLIN

Miti in resnice o partnerskih odnosih

Mrgole

LEA IN DR. ALBERT MRGOLE

Večna mladost in živost

PROGRAM

Obiščite MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE V NOVI GORICI, ker nihče ne more živeti namesto vas.

Se vidimo 16. februarja 2019 v  Hit hotelu Perla v dvorani Pinta v Novi Gorici.

15.30 – 16:30
Sandi Kofol: Ljubezen žal ni dovolj
17.00 – 18.00
Sanela Banović: Zavist in ljubosumje – strup za naše možgane
18.30 – 19:30
Izidor Gašperlin: Miti in resnice o partnerskih odnosih
20.00 – 21.00
Lea in dr. Albert Mrgole: Večna mladost in živost

NOVA GORICA
POSKRBITE ZA POZITIVNE SPREMEMBE ŽE DANES!

Obiščite MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE v Novi Gorici, ker nihče ne more živeti namesto vas!

Karta za celodnevni dogodek v predprodaji do 31. 12. 2018 le 35 €! Polna cena po novem letu bo 45 €.

Ne odlašajte, se vidimo 16. februarja 2019 v Novi Gorici!

FOTO UTRINKI

Pozitivna psihologija vam skozi predavanja vrhunskih govorcev pomaga doseči preboj v življenju. V spodnji galeriji fotografij si lahko ogledate nekaj zanimivih utrinkov iz minulih (pozitivnih) dogodkov.

Prav na vsakem izmed njih je vladalo izjemno vzdušje, zanimivo, poučno in polno koristnih informacij. Hvala vsem za udeležbo!

11

IZKUŠENIH GOVORNIKOV

2

NEVERJETNA DOGODKA

52

VIDEO PREDAVANJ

3000

ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV

Dogodek organiziramo v sodelovanju z:

VSTOPNICA

STOJNICA

MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE

Pozitivna psihologija – na tisoče let stara misel in filozofsko vprašanje »Kaj je to dobro življenje?« ter mlado področje psihologije, ki se je postopoma začelo razvijati po drugi svetovni vojni. Je odgovor na klasično psihologijo, ki se ukvarja s človekovimi problemi in njihovim reševanjem.

Pozitivna psihologija je psihološka disciplina, ki se ukvarja s preučevanjem človekove sreče, zadovoljstva in blagostanja.

Je korak naprej od preučevanja nevroz, psihoz, kliničnih simptomov, razvojnih zastojev in temnih plati človekove osebnosti. Pozitivna psihologija raziskuje človekove vire in moči. Odkriva, kako človek razvija ustvarjalnost, pogum, zanos, upanje, pozitivna čustva, pozitivna prepričanja, duhovnost, optimizem in še bi lahko naštevali. V središču pozornosti pozitivne psihologije so svetle plati človekove osebnosti. Glavno vprašanje pozitivne psihologije je, kako prispevati h kakovosti posameznikovega življenja.

Odgovore na ta vprašanja iščemo skupaj! V zdaj že šestih Ciklih predavanj o pozitivni psihologiji in na Maratonu pozitivne psihologije v Ljubljani in v Mariboru. (Skoraj) vsa dosedanja predavanja in razmišljanja vodijo vodi do navdiha za pozitivne spremembe v zasebnem in poslovnem življenju.

Organizatorki si med drugim želiva, da bi naši otroci in vsi ljudje sveta živeli in ustvarjali v tolerantni in inovativni družbi blagostanja, zato se na vse načine trudiva sprožiti pozitivno revolucijo med ljudmi. Maraton pozitivne psihologije, in ostali dogodki, ki jih redno organizirava, so najini koraki do uresničenega cilja. Poleg tega, da vam najini dogodki pomagajo pri osebnostni rasti in izboljšanju kakovosti vašega življenja, pa so organizirana predavanja tudi:

pozitivna psihologija, osebnostna rast, večja prodaja, kako povečati zaslužek, boljši odnosi, postanite srečni, najdite ljubezen, odpravite depresijo, shujšajte in imejte fit postavo, predavanja, seminarji, govorci, maraton predavanj, maraton ljubljana, maraton maribor
Poučna80%
Zabavna75%
Lahko razumljiva100%

POZITIVNO NAVDUŠENI UDELEŽENCI

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!