Matej Lunežnik - Fokus – najbolj pomembna sestavina za koktajl uspešnosti

Matej Lunežnik je po duši športnik. Že vrsto let deluje na področju psihologije dela in športa. S svojimi metodami je pomagal že številnim športnikom, klubom ter podjetjem do boljših rezultatov. Dolga leta je delal kot trener alpskega smučanja in se udeleževal tekmovanj za svetovni pokal, olimpijade, svetovnih prvenstev in univerzijad. Zadnja leta veliko dela s podjetji (Nova KBM, Pošta Slovenije, idr.) v smeri izboljšanja klime zaposlenih, priprave programov za zmanjšanje psihosocialnih tveganj, priprave programov za izboljšanje delovanja in zdravja zaposlenih v podjetjih ter zmanjševanja bolniških odsotnosti. Govorili bomo o tem, kaj je fokus in kako je pomemben – tako v športu kot v vsakdanjem poklicnem življenju.

Razmišljali bomo, kako se sestavi učinkovit fokus in kako ga zadržati, da nas ne zmotijo težave ali ovire.

Dotaknili se bomo treniranja fokusa in načinov, kako smo lahko še bolj uspešni v tem, kar počnemo. Spoznali bomo, kakšen fokus imajo uspešni športniki ali ljudje, ki so v življenju bolj učinkoviti na svojem področju od ostalih.

5 vprašanj, na katera bo odgovorilo predavanje:
• Kaj je fokus?
• Ali se zavedamo, kako lahko s treningom fokusa spremenimo učinkovitost?
• Kaj nas najbolj ovira pri zadržanju fokusa?
• Na kakšne načine lahko izboljšamo učinkovitost fokusa?
• Kakšna je razlika v fokusu med športniki, ki osvajajo olimpijske medalje, in ostalimi, ki si želijo zvišati učinkovitost?

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!