MOJCA MAJERLE - VLOŽEK V PARTNERSKI ODNOS SE STOKRAT POVRNE

Mojca Majerle je psihologinja in specializantka integrativne psihoterapije, mama dveh otrok, partnerka, ljubiteljica psihologije, psihoterapije in sorodnih tem. Ter narave. Ne pozabimo na naravo. Obožuje delo s klienti, še posebej takrat, ko prevzamejo odgovornost za svoje življenje in ima čast spremljati jih, kako pretresajo svoja prepričanja ter s sočutjem delajo korake proti Sebi. Navdihuje jo raziskovanje Življenja.

Partnerski odnos je kompleksen odnos. Eden izmed najpomembnejših odnosov v našem življenju. Vložek vanj se stokrat povrne.

Partnerski odnos je kompleksen odnos. Eden izmed najpomembnejših odnosov v našem življenju. Naporen odnos. Navdihujoč odnos in odnos, v katerem lahko konstantno odkrivamo sebe ter drugega. Intenzivnost in intimnost partnerskega odnosa nas popeljeta tudi do senc naše osebnosti, razkrivata naše nezavedno in nas pripravita do tega, da rečemo ali storimo nekaj, česar še nikoli nismo storili. Ko imamo občutek, da se je spirala najinega odnosa obrnila navzdol, se nas poloti obup. Kaj storiti takrat? Je sploh možno preusmeriti jo navzgor?

Vprašanja, na katera bo odgovarjalo predavanje:

  • Zakaj bi moral/-a znova nekaj storiti JAZ? Kaj pa on/-a?
  • Kaj lahko zastrupi naš partnerski odnos?
  • Kako izstopiti iz vrtiljaka obtoževanja in konfliktov?
  • Kakšna je razlika med krivdo, sramom in zakaj slaba vest ni nujno slaba?
  • A lahko primerjamo partnerski odnos z odnosom do otrok?

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!