NASTJA MULEJ: 3 X 3 O RAZMIŠLJANJU

Nastjo Mulej verjetno že poznate, saj skupaj z Blanko Tacer že od januarja 2013 organizira dogodke s področja pozitivne psihologije. Kar se je začelo kot njun majcen boj proti nenehni negativnosti v družbi, je zraslo v 7 sezon predavanj v Cankarjevem domu, skoraj 4 celodnevne maratone predavanj v Ljubljani, 3 v Mariboru in 2 v Novi Gorici. Pri svojem delu se drži pravila svojega profesionalnega očeta Dragana Sakana: »Ne zna dete, šta je 300 kila, pa ih digne,« in neumorno uči posameznike, time in cele organizacije uporabljati možgane na nameren način, da bi s tem soustvarila tolerantno in inovativno družbo blagostanja.

A veste, s čem se začnejo vse besede in vsa dejanja? Če so besede dobronamerne in dejanja učinkovita, potem se zagotovo začnejo z razmišljanjem!

Z namernim razmišljanjem, ki poteka tako, da usmerjamo svoje zaznave in raziskujemo vsebino, o kateri se bomo šele na koncu odločili in jo izpeljali. In če hočemo to narediti s čim manj zamudami, popravki in konflikti, se je dobro naučiti razmišljati – (še) bolj ustvarjalno, učinkovito in usmerjeno! Na interaktivnem predavanju vam bomo pokazali nekaj trikov, kako.

Vprašanja, na katera bo odgovarjalo predavanje:
– Ali je prav razmišljanje ali mišljenje?
– Saj sem inteligenten, ali se res moram učiti razmišljati?
– Kateri so aksiomi modrega razmišljanja?
– S katerimi navadami bi lahko izboljšali vzdušje v timu?
– S katerimi besedami uničimo odnose z ljudmi okoli sebe?

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!