ROK TERKAJ - NADIHAJ SE NAVDIHA!

Sem Rok Terkaj in sem umetnik. Izdal sem že 6 albumov, 2 knjigi, okrog 50 pesmi za druge izvajalce, moja kreativa pa se ne ustavlja. Sem zagovornik. da pozitivno privlači pozitivno. Moja pot me je zanesla tudi v podjetniške vode, soupravljam in pomagam pri plesni šoli Artifex in pri spletni trgovini Konoplja.net. Verjamem, da je življenje edinstveno in ga je potrebno tudi tako jemati, ter se vedno učiti in poskusiti boljši od včeraj. Vse dobro!

Verjamem, da je življenje edinstveno in ga je potrebno tudi tako jemati, ter se vedno učiti in poskusiti boljši od včeraj.

Od 1. 2. 2018 bom iskal navdih in sproti sistematično beležil, koliko navdiha v obliki pesmi ali izdelanih besedil bom ustvaril. Dnevnik, kako sem se počutil, kje sem našel navdih, pa bom delil z vsemi, da lahko to navdihovanje uporabijo tudi na svojem delovnem mestu. Skozi vzpone in padce bom lahko beležil, kaj mi daje navdih, kaj mi ga odvzame, in kako si ustvariti okolje, da bom kar najbolj ustvarjalen. Pogovor na pozitivnem maratonu bo zaključek mojega navdihovalnega maratona. Se veselim obiska in delitve mojih vpogledov.

Vprašanja, na katere bo odgovarjalo predavanje:

  • Kje najti navdih?
  • Kako ga obdržati?
  • Kako povečati navdih?
  • Ali več navdiha rezultira v boljših rezultatih?
  • Kako narediti, da navdih ne postane obveznost?

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!