SANDI KOFOL - LJUBEZEN ŽAL NI DOVOLJ

Sandi Kofol je po končani osnovni šoli in gimnaziji diplomiral na Oddelku za psihologijo na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Že v četrtem letniku se je začel dodatno usposabljati iz transakcijske analize in kasneje tudi postal psihoterapevt – transakcijski analitik. Ima več kot 10-letne izkušnje z vodenjem skupin za osebnostno rast ter izobraževalnih delavnic in coachingov v različnih slovenskih podjetjih. Prav tako že ves čas izvaja psihoterapijo in psihološko svetovanje za posameznike, pare in skupine.

Za kvaliteten partnerski odnos ljubezen ni dovolj. Skupna vizija partnerskega odnosa in ustrezna kompatibilnost sta le dve nujno potrebni sestavini za uspešen odnos. Prav tako potrebujemo tudi, pri obeh partnerjih, odločitev in voljo za negovanje in vzdrževanje partnerskega odnosa. To pomeni vzeti si čas in nameniti energijo za najin odnos. Pohvala, pozornost in ustrezen odnos do partnerja in samega sebe so prav tako nujne sestavine recepta za okusen partnerski obrok = odnos. Dober partnerski odnos naj doprinese h kvaliteti življenja obeh partnerjev (intimnost) in naj ne bo nekaj brez česar eden ali drugi misli, da ne more (pre)živeti. Zakaj nam marsikdaj vse to ne uspeva?

 

V etapi bomo odgovorili na vprašanja:

  • Ali ima smisel izbrati partnerja z “glavo” ali “srcem”?
  • Kako tisti del nas, ki si želi idealnega partnerja, prepričati da ta na žalost ne obstaja?
  • Kako najti ustrezno razmerje med ljubeznijo do partnerja in ljubeznijo do samega sebe?
  • Kako je lahko spolnost “začimba” ali na drugi strani “rušilec” partnerskega odnosa?
  • Zakaj “madeži in rane” iz preteklosti destruktivno vplivajo na odnos in kako so po drugi strani lahko potencial za odnos?

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!