Delavnica z Erikom Babičem in Sandro Modic: Vdihni, izdihni, ponovi

V hitrem svetu sprememb in naraščajoče stopnje stresa med ljudmi si moramo vzeti tudi čas zase. Intenzivni občutki stresa nas ovirajo v vsakdanjem življenju in tudi pri vzdrževanju tako fizičnega kot tudi psihičnega zdravja. Tehnike sproščanja nam pomagajo, da se umirimo, s čimer se zniža krvni pritisk in upočasnjuje srčni utrip, prav tako pa se zmanjšuje napetost v mišicah. Na delavnici sproščanja se bomo naučili nekaj temeljnih tehnik sproščanja, ki izboljšujejo koncentracijo, povečujejo občutek nadzora nad lastnim življenjem in nam pomagajo, da se lažje spopadamo z vsakodnevnimi izzivi. Spoznali se bomo predvsem z različnimi oblikami dihalnih tehnik, ki jih lahko izvajamo kjer koli in kadar koli.

Vprašanja, na katera bo odgovarjala delavnica:
• Kako se sprostiti s preprostimi dihalnimi vajami?
• Ali se znam sprostiti?
• Kako tehnike sproščanja vplivajo name?
• Katere tehnike sproščanja uporabiti, ko sem zelo pod stresom?
• Kje in na kakšen način lahko izvajam dihalne vaje?

Delavnico bosta vodila Erik Babič in Sandra Modic.
Erik – entuziastičen študent psihologije, trener mehkih veščin skupine Psihomoč in ustanovitelj Zavoda Empatiko. Njegove najljubše teme so samopodoba, ravnanje s časom in stres, o katerem se bo govorilo tudi na delavnici.
Sandra – nadobudna študentka psihologije, trenerka mehkih veščin Skupine Psihomoč in učenka joge. Uživa v vzpostavljanju sodelujočih skupin, ki lahko posamezniku pomagajo doseči hitrejše premike. Najraje izvaja treninge na tematike, kot so stres in sprostitvene tehnike, komunikacija in konflikti itd.

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!