dr. VERONIKA PODGORŠEK - LJUBEZEN NA TERAPIJI

Dr. Veronika Podgoršek je doktorica znanosti iz področja družinske in zakonske terapije (Univerze v Ljubljani) in specializantka iz objektno relacijske teorije in prakse na Mednarodnem psihoterapevtskem inštitutu v Washingtonu D.C., ZDA. Leta 2006 je ustanovila svoj Psihoterapevtski inštitut, v katerem tudi sama dela kot psihoterapevtka in ima za seboj na tisoče ur dela s posamezniki in pari. Je pisateljica, s trenutno kar štirimi uspešnicami, kolumnistka, mednarodna predavateljica, ki smo jo spoznali tudi prek TV zaslonov in drugih medijev. Sicer pa je tudi žena in mati štirih otrok.

Ne vprašajmo se, česa ne bi smeli početi drugi, temveč raje, kaj moramo storiti sami. In kaj od tega v danem trenutku zmoremo.

V odnosu se ne moremo obnašati, kot da smo samski. Ko spoštljivo izrazimo svoje misli, občutke in pričakovanja, se damo drugemu spoznati in v dvojem najdemo skupno dobro. Za dober partnerski sta potrebna dva. A začnemo zmeraj pri sebi. Ne vprašajmo se, česa ne bi smeli početi drugi, temveč raje, kaj moramo storiti sami. In kaj od tega v danem trenutku zmoremo.

Vprašanja, na katere bo odgovarjalo predavanje:

  • Kako se naše pretekle bolečine zrcalijo v odnosu s partnerjem?
  • Katere navade vodijo v začarani krog razočaranj v partnerstvu?
  • Kako se osvoboditi kletke ponavljajočih se neizpolnjenih obljub, očitkov in psiholoških iger?
  • S čim si lahko pomagamo na poti k srečnejšemu partnerstvu?
  • Katere navade podpirajo varnost in pripadnost v odnosu?

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!