ANA VEZOVIŠEK: KAKO POSTAVITI MOČNE FINANČNE TEMELJE IN FINANČNEMU STRESU REČI - ADIJO!

22. junija 2020 ob 18.00 prek spleta (Zoom)

Govoriti o denarju ni lahko, pa čeprav je to nujno potrebno, če želimo poskrbeti za svojo varno prihodnost. Na eni strani imamo ljudi, ki živijo iz dneva v dan, iz meseca v mesec, se borijo za preživetje … Na drugi strani ljudi, ki zaslužijo dovolj (celo preveč za svoje potrebe), a jim ravno tako konec meseca ne ostane kaj dosti.
In zakaj imamo ljudje toliko finančnih izzivov? Ker nas nihče ni učil ravnati z denarjem in smo bili od nekdaj prepuščeni sami sebi in svojim vzorcem, prepričanjem. Poleg tega pa smo se navadili nositi maske, s katerimi dajemo vtis, da je naše življenje finančno popolno. Pa je res?


Vprašanja, na katera bomo odgovorili:

  • Najpogostejša prepričanja, ki nam ne dovolijo finančno rasti.
  • Kako se lotimo izgradnje finančnih temeljev?
  • Kako ravnati z denarjem v partnerstvu, da bosta oba partnerja dosegla »finančno zrelost«.
  • 5 najpogostejših napak, ki jih delamo in se jih navadno niti ne zavedamo.
  • Hiter akcijski plan v treh korakih, s katerim boste takoj izboljšali finančno sliko.

Ana Vezovišek, mag., se je pred devetimi leti odločila, da bo temo osebnih financ, ki velja za nezanimivo, suhoparno, preveč strokovno in pogosto eno najbolj bolečih, približala ljudem na poljuden, enostaven in včasih celo na zabaven način. Specializirala se je na področju financiranja in osebnega proračuna ter magistrirala na temo Vpliv finančne pismenosti na zadolženost posameznika v RS. Je inštruktorica finančne pismenosti, finančni coach, pisateljica (avtorica knjige Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem?, knjige Anini finančni recepti – za vašo dobro finančno kondicijo ter so-avtorica tretje, ADIJO, finančni stres!) in podjetnica. Do danes je za različne medije napisala več kot 400 prispevkov, kreirala kar nekaj projektov, kjer pa kot sama pravi – glavni šele prihajajo.

 

NAROČITE VSTOPNICO ZDAJ.

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!