Brigita Langerholc: Intuicija in doseganje ciljev s pomočjo uma

Na predavanju boste spoznali, kako lahko v kratkem času poglobite svojo intuicijo, dosežete svoje cilje in stopite stopničko višje v svojem življenju. Med sabo komuniciramo fizično, čustveno in duhovno. S tehnikami, kot so sproščanje telesa ter učinkovita čutna projekcija, boste sprostili tudi vašo intuicijo in naenkrat dostopali do psihičnih sposobnosti, ki so vam bile dane ob rojstvu zato, da izpolnjujete svoje poslanstvo.

Vprašanja, na katera bo odgovorilo to predavanje:

  • Na kakšen način delujejo naši možgani?
  • Kako nadzorovati misli in zakaj?
  • Kako lahko čutimo samega sebe ter lastno intuicijo?
  • Kako lahko samega sebe zdravimo s pomočjo uma?
  • Kako jasno dosegati cilje v skladu z našim življenjskim poslanstvom?

Brigita Langerholc, bivša vrhunska športnica, olimpijka, Bloudkova nagrajenka, univ. dipl. ekonomistka na University of Southern California, ZDA in mag. Menedžmenta neprofitnih organizacij na Fakulteti za družbene vede. Mnogi danes vidijo športnike v luči superlativov, toda Brigitina pot se je začela povsem drugače, kot si je sploh lahko predstavljala, in da bo kdaj s takim začetkom njenega življenja sploh lahko tekla ali tekmovala na Olimpijskih igrah. Življenje in neizmerna volja sta jo vodila v roke odličnih mentorjev in mentoric, kot so Marjan Ogorevc, Kim in Chris Vincent, Ole Bloch, Dobrivoje Vučković, Zdenko Domančič, ter Klemen Mihelič. Že v mladih najstniških letih je izvajala mentalno – sprostilne tehnike, ki jih je kasneje v času profesionalne športne kariere konstantno nadgrajevala. Sedaj združuje svoje dolgoletne športne in psihološke (pre)izkušnje in jih predaja posameznikom ter podjetjem v spletnem programu ter na delavnicah po Sloveniji. Zavestno dihanje, dostopanje do intuicije, kreiranje ciljev s pomočjo vizualizacije – Jose Silva Ultramind metode.

PODPORNIKI

pozitivna psihologija, osebnostna rast, večja prodaja, kako povečati zaslužek, boljši odnosi, postanite srečni, najdite ljubezen, odpravite depresijo, shujšajte in imejte fit postavo, predavanja, seminarji, govorci, maraton predavanj, maraton ljubljana, maraton maribor

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!