GOVORCI

Predavanja v okviru sejma Narava in zdravje bodo potekala 23. in 24. oktobra 2020 na Facebook strani Pozitivna psihologija za boljše življenje.

Vsa predavanja so brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava.

Predavanja udeležencem pomagajo pri odgovoru na vprašanje: “Kaj je to dobro življenje?”. Pozitivna psihologija je mlado področje psihologije, ki v središče pozornosti postavlja pozitivne in svetle plati človekove osebnosti.

MATIC MUNC

Kje je še možno polje srečanja dveh ljudi?

23. 10. ob 15:00

LEONIDA IN DR. ALBERT MRGOLE

Jeza v naših odnosih

23. 10. ob 16:30

MOJCA KRIŽNAR

Za dežjem posije sonce

24. 10. ob 10:00

MILAN HOSTA

Čustva, dihanje in zdravje v družini

24. 10. ob 11:30

OKROGLA MIZA

Miti in resnice o sreči
dr. Kristijan Musek Lešnik, Anka Patru, dr. Tjaša M. Kos

24. 10. ob 13:00

ANA ROGEL

O lepoti življenja

24. 10. ob 14:30

ANDREJ PEŠEC

Vzgoja motiviranih, zdravih in odgovornih otrok

24. 10. ob 16:00

PROGRAM

23. 10. ob 15:00
Matic Munc – Kje je še možno polje srečanja dveh ljudi?
23. 10. ob 16:30
Lea in dr. Albert Mrgole – Jeza v naših odnosih
24. 10. ob 10:00
Mojca Križnar – Za dežjem posije sonce
24. 10. ob 11:30
Milan Hosta – Čustva, dihanje in zdravje v družini
24. 10. ob 13:00
dr. Kristijan Musek Lešnik, Anka Patru, dr. Tjaša M. Kos – Miti in resnice o sreči, okrogla miza
24. 10. ob 14:30
Ana Rogel – O lepoti življenja
24. 10. ob 16:00
Andrej Pešec – Vzgoja motiviranih, zdravih in odgovornih otrok

Za vse poslušalce so predavanja brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava.

Program smo ustvarili v sodelovanju s Kako si?

FOTO UTRINKI

Pozitivna psihologija vam skozi predavanja vrhunskih govorcev pomaga doseči preboj v življenju. V spodnji galeriji fotografij si lahko ogledate nekaj zanimivih utrinkov iz minulih (pozitivnih) dogodkov.

Prav na vsakem izmed njih je vladalo izjemno vzdušje, zanimivo, poučno in polno koristnih informacij. Hvala vsem za udeležbo!

MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE

Pozitivna psihologija – na tisoče let stara misel in filozofsko vprašanje »Kaj je to dobro življenje?« ter mlado področje psihologije, ki se je postopoma začelo razvijati po drugi svetovni vojni. Je odgovor na klasično psihologijo, ki se ukvarja s človekovimi problemi in njihovim reševanjem.

Pozitivna psihologija je psihološka disciplina, ki se ukvarja s preučevanjem človekove sreče, zadovoljstva in blagostanja.

Je korak naprej od preučevanja nevroz, psihoz, kliničnih simptomov, razvojnih zastojev in temnih plati človekove osebnosti. Pozitivna psihologija raziskuje človekove vire in moči. Odkriva, kako človek razvija ustvarjalnost, pogum, zanos, upanje, pozitivna čustva, pozitivna prepričanja, duhovnost, optimizem in še bi lahko naštevali. V središču pozornosti pozitivne psihologije so svetle plati človekove osebnosti. Glavno vprašanje pozitivne psihologije je, kako prispevati h kakovosti posameznikovega življenja.

Odgovore na ta vprašanja iščemo skupaj! V zdaj že šestih Ciklih predavanj o pozitivni psihologiji in na Maratonu pozitivne psihologije v Ljubljani in v Mariboru. (Skoraj) vsa dosedanja predavanja in razmišljanja vodijo vodi do navdiha za pozitivne spremembe v zasebnem in poslovnem življenju.

Organizatorki si med drugim želiva, da bi naši otroci in vsi ljudje sveta živeli in ustvarjali v tolerantni in inovativni družbi blagostanja, zato se na vse načine trudiva sprožiti pozitivno revolucijo med ljudmi. Maraton pozitivne psihologije, in ostali dogodki, ki jih redno organizirava, so najini koraki do uresničenega cilja. Poleg tega, da vam najini dogodki pomagajo pri osebnostni rasti in izboljšanju kakovosti vašega življenja, pa so organizirana predavanja tudi:

pozitivna psihologija, osebnostna rast, večja prodaja, kako povečati zaslužek, boljši odnosi, postanite srečni, najdite ljubezen, odpravite depresijo, shujšajte in imejte fit postavo, predavanja, seminarji, govorci, maraton predavanj, maraton ljubljana, maraton maribor
Poučna80%
Zabavna75%
Lahko razumljiva100%

POZITIVNO NAVDUŠENI UDELEŽENCI

Zaživite kakovostno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in učinkovite nasvete. Postanite del naše zgodbe!

15000

ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV

96

POZITIVNIH PREDAVANJ

79

NAVDIHUJOČIH PREDAVATELJEV

92

VIDEO PREDAVANJ

9

MARATONOV

8

CIKLOV