pozitivna psihologija, osebnostna rast, večja prodaja, kako povečati zaslužek, boljši odnosi, postanite srečni, najdite ljubezen, odpravite depresijo, shujšajte in imejte fit postavo, predavanja, seminarji, govorci, maraton predavanj, maraton ljubljana, maraton maribor

NA KRATKO O BLANKI TACER

Dr. Blanka Tacer je ustanoviteljica podjetja za poslovno izobraževanje Skupina Primera, prav tako je soustanoviteljica STEP inštituta za promocijo podjetnosti. Kot izobraževalka in coachinja je v tesnem stiku z zasebnimi in javnimi organizacijami, ki vlagajo v razvoj svojih ljudi. Nudi jim izkustvene delavnice za pospeševanje podjetnosti in učenje osebnih veščin. Med drugim je gostiteljica mednarodnih izobraževanj, kjer vsako leto v Sloveniji gosti več kot 150 udeležencev. Je soorganizatorka dogodkov pozitivne psihologije, ki se jih je doslej udeležilo že več kot 5.000 ljudi.

Študirala je psihologijo in poslovne vede, v zadnjem času pa v svoje delo vključuje najnovejše rezultate raziskav pozitivne psihologije. Na University of Cambridge je zaključila enoletno usposabljanje iz coachinga. Je NLP mojster praktik in kvalificirana SDI uporabnica.

Blanka se zaveda, da učenje vodi do navdiha za pozitivne spremembe v zasebnem in poslovnem življenju. Zato z veseljem pomaga ljudem pri skrbi za svoje talente.

Njen kompas v maratonu življenja:

  • Priložnosti so kot gobe v gozdu. Nekateri ljudje jih odkrijejo na vsakem koraku, kjer drugi vidijo le iglice in rušo.
  • Ne bo ti padla krona z glave, če boš namesto neskončnega »mailanja« raje človeka poklicala po telefonu. Takšni mikro-trenutki povezanosti so čustvena inteligentnost v praksi.
  • Kaj pomeni učiti se iz napak? To da delam, medtem ko drugi razmišljajo o tem, kako narediti neko stvar popolno in brezmadežno.
  • Stvari so prav takšne, kot se zdijo na prvi pogled. Zaradi naših osebnih filtrov, ki prepuščajo v možgane zgolj to, kar želimo videti. Zato si ustvari filtre, ki iščejo dobro, vredno, navdihujoče.
  • Pogum ne pomeni biti brez strahu. Pogum pomeni, da vztrajaš kljub strahu.” Originalni avtor te izjave mi ni znan, veliko ljudi to izjavo citira in tudi meni je vodilo.

Zaživite kvalitetno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in kvalitetne nasvete. Postanite del naše zgodbe!