pozitivna psihologija, osebnostna rast, večja prodaja, kako povečati zaslužek, boljši odnosi, postanite srečni, najdite ljubezen, odpravite depresijo, shujšajte in imejte fit postavo, predavanja, seminarji, govorci, maraton predavanj, maraton ljubljana, maraton maribor

NA KRATKO O NASTJI MULEJ

Mag. Nastja Mulej je naveličana kritiziranja, zapravljanja časa in slabih odnosov v okolju okoli sebe. Zato si je postavila za svoje poslanstvo, da ljudi – ki jih to le zanima – nauči, kako bi lahko razmišljali kreativno in konstruktivno, kako manj komplicirali in postali bolj učinkoviti ter kako bi na svet okoli sebe gledali s humorjem in več zavzetosti. Zaenkrat ji to uspeva, saj je delovala v več kot 100 organizacijah in več kot 60 vzgojno-izobraževalnih ustanovah.

Pri svojem cilju si kot licencirana trenerka pomaga z orodji, ki sta jih razvila dr. Edward de Bono (Šest klobukov razmišljanja, Lateralno razmišljanje, Enostavnost, Moč zaznavanja in CoRT – poučevanje razmišljanja v šolah) ter Dimis Michaelides (12 dejavnikov inoviranja, Kreativno soočanje z izzivi), katerih odkritja je sama pripeljala v Slovenijo 2003 in 2012, ter ju odtlej širi. Sedem njunih knjig je tudi prevedla v slovenščino.

Želi, da bi njeni otroci in vsi ljudje sveta živeli in ustvarjali v tolerantni in inovativni družbi blagostanja ter se na vse načine trudi sprožiti pozitivno revolucijo med ljudmi.

Njen kompas v maratonu življenja:

  • Odkrij, kaj te zanima – ni nujno vse življenje isto – in potem temu sledi. Strasti bo sledil denar. Moj pokojni vodja in profesionalni oče Dragan Sakan iz agencijske mreže New Moment Young & Rubicam je vedno govoril: Ideas make money. Money does not make ideas.
  • Razvijaj se na tem področju, beri, raziskuj, študiraj, povezuj se z drugimi. Rojeni smo bili, da ustvarjamo, ne da lenarimo. Življenje je učenje, ne počivanje.
  • Nobeni priložnosti ne reči ‘ne’, tudi če je (na prvi pogled) brezplačna, ali pa ste neskončno utrujeni. A ko rečete ‘da’, se tudi pripravite – priložnost boste izkoristili v svoj prid le, če boste svojo nalogo izvršili kakovostno.
  • Ne zgleduj se po drugih. Bodi to, kar si. Iznajdi se. Odkrij svojo nišo.
  • Prepričanje, da bo na koncu vse dobro. Če še ni dobro, pač še ni konec. Torej ne odnehaj, dokler ne dosežeš zastavljenega cilja.

Zaživite kvalitetno in uspešno!

Skrbimo za dobro počutje in kvalitetne nasvete. Postanite del naše zgodbe!